1 kwietnia 2009 12:06 | ID: 18814
1 kwietnia 2009 12:11 | ID: 18815
1 kwietnia 2009 12:26 | ID: 18818
to ja polecam piersi z kurczaka lub z indyka zapiekne z ananasem i serem żółtym. bardzo prosto się je robi: dzień przed piersi myjesz, kroisz w plastry i przyprawiasz najlepiej przyprawą do kurczaka, ziołami, curry i imbirem. na drugi dzień obtaczasz je w posypce do drobiu samżysz z jednej strony po przewruceniu na drugą stronę na kązdy plaster mięsa kładziesz kawałek ananasa i plaster sera zółtego przykrywasz aż ser się rozpuści i gotowe :)
1 kwietnia 2009 12:31 | ID: 18822
1 kwietnia 2009 15:47 | ID: 18858
1 kwietnia 2009 18:10 | ID: 18875
1 kwietnia 2009 22:04 | ID: 18913
2 kwietnia 2009 10:43 | ID: 18956
2 kwietnia 2009 13:42 | ID: 18984
2 kwietnia 2009 14:32 | ID: 18993
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.