-
1
usunięty użytkownik
2009-06-10 11:14:39
10 czerwca 2009 11:14 | ID: 29282
ściągnę od teściowej i wkleję
-
2
usunięty użytkownik
2009-06-10 11:15:22
10 czerwca 2009 11:15 | ID: 29283
Odpowiedź na #1
była bym wdzieczna:)
-
3
usunięty użytkownik
2009-06-10 12:18:17
10 czerwca 2009 12:18 | ID: 29296
To zależy dla kogo miały by być :)))))))))))))
Poza żartem, uwielbiam grzybki w każdej postaci i w każdej potrawie.
Nadziewane, opiekane, marynowane, duszone itp. :)))
-
4
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2009-06-10 12:49:42
10 czerwca 2009 12:49 | ID: 29319
Ja kiedyż do mielonych dodawałam drobniutko posiekane pieczarki... mieszałam razem z mięsem lub do środka wkładałam jako farsz... w obu przypadkach były smaczne...
-
5
usunięty użytkownik
2009-06-10 13:34:49
10 czerwca 2009 13:34 | ID: 29338
oj tak Oliwko a jeszcze w sosie grzybowym - hm...... pychotki :))))) młode ziemniaczki i mizeria :))
-
6
usunięty użytkownik
2009-06-10 13:36:02
10 czerwca 2009 13:36 | ID: 29340
jak zapodam ten przepis na te racuszki z pieczarek to wpadniecie w zachwyt... rewelacja w smaku
-
7
usunięty użytkownik
2009-06-10 13:36:58
10 czerwca 2009 13:36 | ID: 29341
a ja faszeruję pieczarki przyprawionym mięsem mielonym, obtaczam w jajku i bułce... i ciach na patelnię ! mniam miam
-
8
usunięty użytkownik
2009-06-10 13:37:53
10 czerwca 2009 13:37 | ID: 29342
to tak a propos pieczarek było
-
9
usunięty użytkownik
2009-06-10 13:43:00
10 czerwca 2009 13:43 | ID: 29343
takie pieczareczki faszerowane też są super... ja kroję drobno nóżki od grzybów, podsmarzam z cebulką i przyprawami, nadziewam kapelusze i do piekarnika...
-
10
usunięty użytkownik
2009-06-10 13:49:00
10 czerwca 2009 13:49 | ID: 29344
i znów nabrałam apetytu hi hi... taka tu z Wami robota
-
11
usunięty użytkownik
2009-06-10 13:51:28
10 czerwca 2009 13:51 | ID: 29345
hihihi i jak tu schudnąć?
-
12
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2009-06-10 13:58:16
10 czerwca 2009 13:58 | ID: 29349
Oj tak ... i weż tu schudnij...ale apetycik narobiony...
-
13
usunięty użytkownik
2009-06-10 20:43:58
10 czerwca 2009 20:43 | ID: 29420
jutro idę do teściowej na obiad to wyciągnę ten przepis
-
14
usunięty użytkownik
2009-06-10 23:07:08
10 czerwca 2009 23:07 | ID: 29487
Kasiu czekam na przepis bo mi (i chyba nie tylko mi
) apetytu narobiłaś na kotleciki i racuchy
-
15
usunięty użytkownik
2009-06-11 17:51:44
11 czerwca 2009 17:51 | ID: 29569
daję ten przepis choć okazało się, że to racuchy drobiowo pieczarkowe a nie kotlety grzybowe
ale smaczne:
2 podwójne filety z kurczaka
30 dkg pieczarek
1-2 cebule
4-5 jajek
2 łyżki mąki ziemniaczanej
sól, pieprz, kucharek (lub inne) do smaku.
Filety pokroić w bardzo drobną kostkę. Pieczarki i cebule zetrzeć na drobnej tarce. Dodać jajka, mąkę i przyprawy i wyrobić jak mięso mielone. Smażymy na oleju aż się zarumienią
-
16
usunięty użytkownik
2009-06-11 19:50:25
11 czerwca 2009 19:50 | ID: 29588
Odpowiedź na #15
Z góry dziękuję:) Zgadzam się z pozostałą resztą apetyt zrobiony:) aż ślinka cieknie:)
-
17
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2009-06-11 22:13:49
11 czerwca 2009 22:13 | ID: 29637
A ja dzisiaj właśnie jadłam nadziewane pieczareczki... miam, miam, miam