16 października 2009 11:01 | ID: 63819
16 października 2009 11:16 | ID: 63839
16 października 2009 11:45 | ID: 63873
19 października 2023 22:41 | ID: 1475766
Kuchnia molekularna to naprawdę niesamowita koncepcja kulinarna! Polega na połączeniu nauki z gotowaniem, co daje niezwykłe efekty w postaci dań, które zaskakują zarówno smakiem, jak i wyglądem. To niesamowite jak można manipulować składnikami, zwłaszcza przy użyciu ciekłego azotu. Z ciekawości przeglądałam, gdzie można zdobyć odpowiednie naczynia do przechowywania takiego azotu i natknęłam się na stronę https://www.cryogenshop.pl/ która oferuje specjalistyczne zbiorniki do tego celu. Ciekawe, czy restauracje korzystają z takich źródeł.
28 listopada 2023 23:57 | ID: 1476023
Świetnie, bo można eksperymentować w kuchni! Do tego wszystkiego warto też jednak zadbać o to, aby stawiać na sprawdzone i świeże produkty. Jeśli chodzi o dostawy świeżych ryb i owoców morza, to oferta firmy Fier SeaFood jak najbardziej powinna Was zainteresować.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.