Zaloguj się, aby móc głosować.
Wyniki | |||
zwykły z buraków sypany |
|
10 | 71,4% |
zwykły z buraków w kostkach |
|
0 | 0,0% |
cukier trzcinowy sypany |
|
3 | 21,4% |
cukier trzcinowy w kostkach |
|
0 | 0,0% |
słodzik |
|
0 | 0,0% |
miód |
|
1 | 7,1% |
inny cukier |
|
0 | 0,0% |
Liczba głosów: 14
(Data wygaśnięcia: 2010-05-28 23:59:59)
28 listopada 2009 09:58 | ID: 84107
28 listopada 2009 10:01 | ID: 84110
28 listopada 2009 11:41 | ID: 84166
28 listopada 2009 12:04 | ID: 84177
1 grudnia 2009 20:48 | ID: 85567
1 grudnia 2009 20:51 | ID: 85569
1 grudnia 2009 21:01 | ID: 85576
1 grudnia 2009 21:35 | ID: 85599
1 grudnia 2009 21:40 | ID: 85604
1 grudnia 2009 21:41 | ID: 85605
1 grudnia 2009 21:56 | ID: 85632
2 grudnia 2009 11:53 | ID: 85758
2 grudnia 2009 18:07 | ID: 85879
9 kwietnia 2011 14:28 | ID: 483963
zwykły i miód
9 kwietnia 2011 14:56 | ID: 483996
zwykły najzwyklejszyy :>
9 kwietnia 2011 18:07 | ID: 484172
Ja tam uzywam najnormalniejszego w swiecie białego cukru:)
9 kwietnia 2011 18:10 | ID: 484174
do herbaty - miód
do kawy- cukier , najlepiej trzcinowy
ale obejśc się bez tez potrafię
9 kwietnia 2011 21:39 | ID: 484260
zwykły biały kryształ
10 kwietnia 2011 01:36 | ID: 484369
Trzcinowy lub zwykły do kawy.
10 kwietnia 2011 05:07 | ID: 484373
trzcinowy ;) sypany :)
10 kwietnia 2011 17:09 | ID: 484776
Ja nie słodzę wcale...do pieczenia używam zwykłego buraczanego...
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.