To już szósta odsłona tego wątku. Ale mamy tu gaduły :)
Otwieram zatem wyręczając Panią Mod :)
6 kwietnia 2013 20:48 | ID: 941666
mąż wrocil;-)
6 kwietnia 2013 20:48 | ID: 941667
rowno miesiac i Jowka 3 latka konczy
To będziemy składać jej życzenia...
6 kwietnia 2013 20:50 | ID: 941669
A mi się chleb piecze i chyba w końcu będzie dobry taki jak powinien być
bo i wyrósł super i wygląda fajnie choć ociupinkę popękał...
bedzie dobrze
Pewnie
6 kwietnia 2013 20:50 | ID: 941670
mąż wrocil;-)
dał radę? ;)))
6 kwietnia 2013 20:51 | ID: 941671
Żebyście wiedziały że mniam!
Boże jeśli upiecze się to jutro robię drugi bo wiem, że dziś połowę zjem z boczkiem, a i znając Grega to sobie z domowym smalcykiem i ogórasem kiszonym zrobi kanapki
6 kwietnia 2013 20:53 | ID: 941675
mąż wrocil;-)
dał radę? ;)))
trzezwy hahahhahah
6 kwietnia 2013 20:53 | ID: 941678
rowno miesiac i Jowka 3 latka konczy
To będziemy składać jej życzenia...
a moja średnia córa 11 kwietnia kończy 11 lat.....
6 kwietnia 2013 20:53 | ID: 941679
A mi się chleb piecze i chyba w końcu będzie dobry taki jak powinien być
bo i wyrósł super i wygląda fajnie choć ociupinkę popękał...
bedzie dobrze
Pewnie
6 kwietnia 2013 20:54 | ID: 941680
mezul pomalował mi dzis włosy.
jakis kasztan wyszedl ha ha
6 kwietnia 2013 20:56 | ID: 941683
Żebyście wiedziały że mniam!
Boże jeśli upiecze się to jutro robię drugi bo wiem, że dziś połowę zjem z boczkiem, a i znając Grega to sobie z domowym smalcykiem i ogórasem kiszonym zrobi kanapki
nie no proszę Cię. ssie mnie jak cholera a Ty tu o takich pysnzościach. chleb ze smalczykiem i ogórkiem,o ja... ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
6 kwietnia 2013 20:58 | ID: 941688
Żebyście wiedziały że mniam!
Boże jeśli upiecze się to jutro robię drugi bo wiem, że dziś połowę zjem z boczkiem, a i znając Grega to sobie z domowym smalcykiem i ogórasem kiszonym zrobi kanapki
nie no proszę Cię. ssie mnie jak cholera a Ty tu o takich pysnzościach. chleb ze smalczykiem i ogórkiem,o ja... ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Znowu jedzenie na tapecie ;)))
6 kwietnia 2013 20:58 | ID: 941689
6 kwietnia 2013 21:02 | ID: 941691
a ja czipsy otwieram chyba
6 kwietnia 2013 21:02 | ID: 941692
mezul pomalował mi dzis włosy.
jakis kasztan wyszedl ha ha
pokażesz?
6 kwietnia 2013 21:03 | ID: 941694
mezul pomalował mi dzis włosy.
jakis kasztan wyszedl ha ha
pokażesz?
pokaze ale to jutro;-)
6 kwietnia 2013 21:07 | ID: 941702
Żebyście wiedziały że mniam!
Boże jeśli upiecze się to jutro robię drugi bo wiem, że dziś połowę zjem z boczkiem, a i znając Grega to sobie z domowym smalcykiem i ogórasem kiszonym zrobi kanapki
Mniam - sama też bym taki zjadła...
6 kwietnia 2013 21:09 | ID: 941708
mezul pomalował mi dzis włosy.
jakis kasztan wyszedl ha ha
Ja tam ma swój piękny kolor...perlisty... a cooo...
6 kwietnia 2013 21:10 | ID: 941709
mezul sie kapie.
chyba czipsy zjemy jakos mam chetke na nie
6 kwietnia 2013 21:10 | ID: 941710
Żebyście wiedziały że mniam!
Boże jeśli upiecze się to jutro robię drugi bo wiem, że dziś połowę zjem z boczkiem, a i znając Grega to sobie z domowym smalcykiem i ogórasem kiszonym zrobi kanapki
nie no proszę Cię. ssie mnie jak cholera a Ty tu o takich pysnzościach. chleb ze smalczykiem i ogórkiem,o ja... ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Smakowo jest genialny szczególnie do takiego połączenia, choć z boczusiem też jest wyborny. Tylko muszę inaczej go piec, bo skórka u góry jest za twarda w środku nie wszędzie jest bezbłedny. Normalnie aż mi żal że nie mam piekarnika o 260stopniach.
6 kwietnia 2013 21:11 | ID: 941711
Żebyście wiedziały że mniam!
Boże jeśli upiecze się to jutro robię drugi bo wiem, że dziś połowę zjem z boczkiem, a i znając Grega to sobie z domowym smalcykiem i ogórasem kiszonym zrobi kanapki
nie no proszę Cię. ssie mnie jak cholera a Ty tu o takich pysnzościach. chleb ze smalczykiem i ogórkiem,o ja... ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Smakowo jest genialny szczególnie do takiego połączenia, choć z boczusiem też jest wyborny. Tylko muszę inaczej go piec, bo skórka u góry jest za twarda w środku nie wszędzie jest bezbłedny. Normalnie aż mi żal że nie mam piekarnika o 260stopniach.
moj chleb tez ma skórke troszke twarda.
ale na 3 dzien jest najpyszniejszy
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.