-
1
alanml
Zarejestrowany: 27-10-2009 17:11 .
Posty: 30511
2010-04-01 16:21:30
1 kwietnia 2010 16:21 | ID: 183657
Dołącze jutro jak będę robić mazurki bo dzis danie gotowe ze sloika wiec wstyd!
-
2
anetka31
Zarejestrowany: 29-12-2009 09:40 .
Posty: 479
2010-04-01 16:25:05
1 kwietnia 2010 16:25 | ID: 183659
Jeśli mogę to poproszę o kartę klubowicza KTK
-
3
usunięty użytkownik
2010-04-01 16:34:42
1 kwietnia 2010 16:34 | ID: 183662
-
4
Malwinka
Zarejestrowany: 06-08-2009 12:50 .
Posty: 2310
2010-04-01 16:55:50
1 kwietnia 2010 16:55 | ID: 183670
Smieszna ta karta... oczywiście ja również się dołączam.
-
5
Alina63
Zarejestrowany: 26-01-2010 19:21 .
Posty: 18946
2010-04-01 17:30:47
1 kwietnia 2010 17:30 | ID: 183694
również proszę o przyjęcie do tego klubu
-
6
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2010-04-01 19:14:31
1 kwietnia 2010 19:14 | ID: 183757
I ja ... nieśmiało proszę, że też bym chciała być w tym klubie...
-
7
usunięty użytkownik
2010-04-01 19:19:20
1 kwietnia 2010 19:19 | ID: 183767
No to kochane klubowiczki tworzymy statut.
1. Do klubu moą wstepować wszyscy chętni.
2. Opłata 3 usmiechnięte buziaki na m-c.
3. Aktywny udział poprzez zamieszczanie własnych przepisów ( zdjęcia potraw mile widziane)
Można dopisywać punkty statutu.
-
8
usunięty użytkownik
2010-04-01 20:15:28
1 kwietnia 2010 20:15 | ID: 183808
-
9
Alina63
Zarejestrowany: 26-01-2010 19:21 .
Posty: 18946
2010-04-01 20:26:41
1 kwietnia 2010 20:26 | ID: 183823
-
10
usunięty użytkownik
2010-04-01 20:30:24
1 kwietnia 2010 20:30 | ID: 183828
Ja póki co będę czytać Was i Wasze przepisy, bo nie wiem czy się kwalifikuję
-
11
usunięty użytkownik
2010-04-01 20:37:16
1 kwietnia 2010 20:37 | ID: 183835
Moge i ja, mogę się zapisać?
-
12
usunięty użytkownik
2010-04-01 20:38:18
1 kwietnia 2010 20:38 | ID: 183839
Mama Tymka napisał 2010-04-01 20:37:16Moge i ja, mogę się zapisać?
Tak, patrz punkt pierwszy
Babcia Ali napisał 2010-04-01 19:19:20No to kochane klubowiczki tworzymy statut.
1. Do klubu moą wstepować wszyscy chętni.
2. Opłata 3 usmiechnięte buziaki na m-c.
3. Aktywny udział poprzez zamieszczanie własnych przepisów ( zdjęcia potraw mile widziane)
Można dopisywać punkty statutu.
-
13
usunięty użytkownik
2010-04-01 20:42:36
1 kwietnia 2010 20:42 | ID: 183846
A czy antytalenty kulinarne w ramach podszkolenia moga tu zaglądać?
-
14
cytrus
Zarejestrowany: 26-12-2009 13:56 .
Posty: 38
2010-04-01 20:58:51
1 kwietnia 2010 20:58 | ID: 183867
-
15
dziecinka
Zarejestrowany: 07-05-2008 11:21 .
Posty: 26147
2010-04-01 23:48:30
1 kwietnia 2010 23:48 | ID: 184009
-
16
oliwka
Zarejestrowany: 19-04-2008 00:57 .
Posty: 161880
2010-04-01 23:57:49
1 kwietnia 2010 23:57 | ID: 184014
-
17
jkm
Zarejestrowany: 02-04-2008 09:40 .
Posty: 4222
2010-04-02 00:16:21
2 kwietnia 2010 00:16 | ID: 184020
-
18
usunięty użytkownik
2010-04-02 00:18:08
2 kwietnia 2010 00:18 | ID: 184021
Asia, sama od podstaw robisz kajmaka? Ja to leniwa jestem, kupuję masę w puszce.
-
19
jkm
Zarejestrowany: 02-04-2008 09:40 .
Posty: 4222
2010-04-02 00:47:18
2 kwietnia 2010 00:47 | ID: 184025
haaa bo kajmak tradycyjny ma inny smak niż ten puszkowy ja pamiętam jak go moja mam robiła i się nauczyłam sama robię od jakichś 20 ponad lat
-
20
usunięty użytkownik
2010-04-02 08:21:50
2 kwietnia 2010 08:21 | ID: 184053
Fakt, jest całkiem inny w smaku, ale to mnie raczej nie skłoni do robienia własnego, chociaż kto wie....